100% Plant based catering
Rebel Kitchen van Daphne Steensma biedt catering van plantaardige maaltijden en desserts in Haarlemmermeer en omstreken voor bedrijven en particulieren. Ze geloven in de kracht van plantaardige voeding en willen hun klanten laten genieten van smakelijke gerechten die goed zijn voor zowel mens als milieu. Ze bieden een gevarieerd menu dat volledig vrij is van dierlijke producten. De chef-koks gebruiken alleen de beste biologische en verse ingrediënten om ervoor te zorgen dat elke maaltijd niet alleen lekker is, maar ook voedzaam en gezond. De gerechten worden elk seizoen aangepast zodat er bij lokale telers kan worden ingekocht.
Meer dan vegan alleen
Met hun aanpak wil Rebel Kitchen bijdragen aan het bestrijden van de plasticsoep, ontbossingen voor veehouderij en extreem snelle klimaatverandering. Zo werken ze altijd met 100% gerecycled plastic of glas en promoten ze het gebruik van hun eigen schalen en planken tijdens evenementen om zo het gebruik van single-use plastic te elimineren. Ze kopen zelf geen plastic verpakkingen en blijven altijd zoeken naar de beste duurzame optie om maaltijden in te vervoeren. In de keuken wordt ook al het afval gescheiden.